با سلام . من این تاپیک رو زدم تا هر سوالی و مشکلی در مورد قسمت زامبی و مالتی تو Black Ops II رو دارید مطرح کنید .
بعضی از مشکلات رایج
1 : ورژن بازی من از ۳.۵.۱-۱ به ۳.۵.۱۱۱۱.۱ تغییر نمیکنه .
این مشکل از نت ایرانه و بسته بودن Port و تقریباً میشه گفت راه حلی نداره . فقط چند تا کار میشه انجام داد :
1 : استفاده از پ..رو....ک..سی . نرم افزار پ....رو.....کسی فایر رو نصب کنید و از تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند. Ip & Port بگیرید و تست کنید .
بعد از اجرای نرم افزار به بازی برید {اگر ارور داد چندین بار تکرار کنید} .
2 : آپدیت کردن Internet Time از تنظیمات ساعت ویندوز {که بیشتر مشکل کانکتینک توی سرور رو حل میکنه} .
2 : چرا وقتی یه مپ رو انتخاب میکنم یا وارد یک سرور میشم ، صفحه شطرنجی میشه و از بازی میپره بیرون ؟
این مشکل برای اینه که شما بازیتون کامل نیست {4 دی وی دی} و مپ های دیفالت رو ندارید یا اینکه اون سرور یا خودتون مپ DLC گذاشتین و شما دی ال سی ها رو ندارید که باید ازتنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند. دانلود
کنید .
3 : چرا وقتی روی آیکون زامبی کلیک میکنم هیچ تغییری ایجاد نمیشه و بازی بالا نمیاد ؟
آیکون زامبی را نگه داشته و بکشید و روی آیکون مالتی پلیر رها کنید .
4 : نحوه نصب Update 3 چگونه است ؟
آپدیت شماره 3 رو شما اکسترک کنین و بعد با یه سری فایل با پسند r00. مواجه میشید که باید روی اولین پارت کلیک کنید و اکسترکشون کنین و آپدیت رو نصب کنین . توجه کنید که آپدیت ریختنی
نیست ، آپدیت یه فایل نصبی exe هست که روش کلیک میکنید یه پنجره شبیه Install بازی میاد که شما باید محل نصب بازیتون رو بهش بدید و آپدیت رو نصب کنین .
5 : برای من وقتی پسورد رو میزنم Stop Working میده باید چه کار کنم ؟
همون مشکل کرک هستش .
بازیتون رو پاک کنین و از اول نصب کنین .
آپدیت 3 رو بریزید و هیچ کرک دیگه ای نریزید . فقط آپدیت . بعد کرک 90 مگی رو بریزید و تمام .
6 : برای اینوایت دادن باید چیکار کنم ؟
قبلش دوستتون باید بره تو منوی بازی و منتظر باشه {بعد از تغییر کردن ورژن} شما یه لابی {سرور} بسازید و F رو بزنید و میبینید که لیستی از دوستانتون میاد .
اسم دوستون رو پیدا کنید و روش کلیک کنید و بعد از منوی باز شده Invite To Game رو بزنید .
اگر گزینه ی Invite وجود ندارد ، در لابی کلید P را بزنید و Close را به Open تغییر دهید .
7 : چرا زامبی بعد از تغییر ورژن هنگ میکنه ؟
این بخاطر سرعت اینترنت و مشکلات اینترنت هست . باید صبر کنید تا صفحه تبلیغاتی که نشون میده کامل Load بشه . اگه نیومد چند بار
برید تو بازی تا درست بشه . *متن قرمز زیر خوانده شود*
8 : چگونه میشه در بازی با دوستان صحبت کرد ؟
وقتی شما وارد بازی شدید و یک سرور ساختید و دوستانتون بهتون Join شدن ، بعد تو لیست سمت راست که اسم بازیکن ها هست کنار اسمتون یک علامت بلندگو هست که به طور پیش فرض
اگر دکمه Z را نگه دارید میتونید با هم صحبت کنید .
9 : برخی از مشکلات کانکت نشدن به سرور و رفع آنها .
1 : اول از همه برنامه ی استیم خود را ببندید .
2 : دوّم اینکه هر گونه وسیله یا برنامه که اینترنت مصرف میکنن رو ببندید (اگر پینگتون بالاست یا اینترنتتون ضعیفه) . مانند برنامه های : یاهو - اسکایپ - دانلود منیجر و ...
3 : اگه بازم خیلی طول کشید یا اصلاً وصل نشد ، مودم خود را خاموش روشن کنید .
10 : مراحل نصب و اجرای بازی :
1 : نصب بازی کامل 4 دی وی دی (فقط نصب و بدون هیچ عمل دیگه ای)
2 : نصب آپدیت 3 بازی (فقط 3)
3 : کپی Revolution DLC
4 : کپی آنلاکر Revolution DLC
5 : کپی Uprising DLC
6 : کپی مپ Nuketown 2025
7 : تنها كاربران عضو مي توانند لينك ها را مشاهده كنند.
توجه : در قسمت 7 بعد از وارد شدن به بازی صبر کنید تا ورژن خود به خود
تغییر کند (بعد از ورود به بازی هیچ دکمه ای را نزنید و روی هیچ گزینه ای کلیک نکنید)
بعد از تغییر ورژن روی گزینه Online کلیک کنید و حدود 5 تا 8 دقیقه صبر کنید تا علامت
سمت راستی در گوشه ی پایین بره . بعد دیگه روی صفحه ی تبلیغات هنگ نمیکنه . ولی برای این که سریعتر بره تو لابی باید پینگتون زیره 250 باشه . برای بعضی مواقع با نرم افزار پر--و--ک--سی هم جواب میده .
دوستان راه دیگر اینکه وقتی وارد زامبی میشوید ، صبر کنید تا ورژن بازی خود به خود تغییر کند (هیچ کاری نکنید) و بعد خیلی سریع (خیلی خیلی سریع) با Enter دو بار روی دکمه Online کلیک کنید .